CO2 verhuur

Wij zijn de specialist in CO2 verhuur van Alkmaar en omstreken. Wij verhuren CO2 jets en CO2 guns van het merk TCM. Voor het gebruik van CO2 zijn er geen vergunningen of diploma's nodig. Naast de verhuur van CO2 jets en CO2 guns verkopen wij ook CO2 flessen. De standaard maat CO2 fles is 50L maar wij kunnen ook indien geweenst kleinere CO2 flessen leveren. Bij het kopen van een CO2 fles betaal je alleen voor de CO2 vulling, de lege CO2 flessen gaan retour. 

Direct CO2 huren of CO2 flessen kopen?

Geen probleem! Wij hebben genoeg CO2 flessen op voorraad. Je kunt ten alle tijden contact met ons op nemen voor een afspraak. 

 • CO2 jet huren

  De CO2 Jet is ontworpen om grote witte rookpluimen te maken. Dit gebeurd door CO2 gas door de jet te sturen vanuit de CO2 fles. Alle CO2 jets worden geleverd inclusief 10 meter CO2 slangen.

 • CO2 gun huren

  De CO2 gun is ontworpen om grote witte rookpluimen te maken. Dit gebeurd door CO2 gas door de gun te sturen te sturen vanuit de CO2 fles. Alle CO2 guns worden geleverd inclusief 10 meter CO2 slangen. 

 • CO2 fles kopen

  CO2 fles voor CO2 jet en CO2 gun. De inhoud van de CO2 fles is 50 Liter. 1 Fles CO2 is genoeg voor 80 seconden witte rook uit de CO2 gun of CO2 jet. Zie onze prijslijst voor onze prijzen.

 • CO2 Hoge druk slang huren

  Slang voor de CO2 fles naar de CO2 jet. Wij gebruiken standaard 10 meter slangen

 • Baseplate huren

  Baseplates worden gebruikt voor het bevestigen van een CO2 jet of confetti E-shot.