Confetti verhuur

Wij verhuren 2 soorten confetti kanons. De confetti e-shot kanon wordt over het algemeen ingezet voor feesten tot 1.000 personen of zalen die niet groter zijn dan 25 meter diep. Voor dit apparaat worden de elektrische confetti- en streamer buizen gebruikt.

De confetti stadium kanon wordt gebruikt voor grotere evenementen. De confetti koop je per kg en de streamers per zakje. In 1 shot kan wel 1 kg confetti!

Direct Confetti kanon huren of confetti buizen kopen?

Direct confetti kanons huren of confetti shots kopen kan via mail of telefoon. De verhuurprijzen van de confetti kanons vind je in de prijslijst. Voor vragen of een reserving kun je ons bellen of mailen. Zie contact.

 • Confetti gun

  De Confetti gun wordt gebruikt voor het afschieten van elektrische confetti buizen. Wij kopen confetti in grote aantallen in en kunnen daardoor confetti leveren tegen zeer scherpe prijzen. Bij grote evenementen adviseren wij de stadium confetti kanon te gebruiken. 

   

  Huurprijs: €40,-

 • Confetti E-shot kanon

  De confetti E-shot wordt gebruikt voor het afschieten van elektrische confetti buizen. Wij kopen confetti in grote aantallen in en kunnen daardoor confetti leveren tegen zeer scherpe prijzen. Bij grote evenementen adviseren wij de stadium confetti kanon te gebruiken. 

   

  Huurprijs: €15,-

 • Electric confetti cannon (40 cm)

  De elekrische confetti buizen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en in 2 vormen. Papieren confetti is millieu afbreekbaar en lost vanzelf op het nat wordt en wordt daarom vaak gebruik bij outdoor-evenementen. Metallic confetti vergaat niet maar is wel makkelijk op te ruimen en wordt daarom vaak gebruikt bij indoor-evenementen. 

  Het bereik van de 40cm confetti buis is 5 meter.

   

  Prijs: €7,50

   

 • Electric confetti cannon (80 cm)

  De elekrische confetti buizen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en in 2 vormen. Papieren confetti is millieu afbreekbaar en lost vanzelf op het nat wordt en wordt daarom vaak gebruik bij outdoor-evenementen. Metallic confetti vergaat niet maar is wel makelijk op te ruimen en wordt daarom vaak gebruikt bij indoor-evenementen. 

  Het bereik van de 80cm confetti buis is 12 meter.

   

  Prijs: €10,-

 • Electric streamer cannon (40cm)

  De elekrische streamer buizen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en in 2 vormen. Papieren streamers zijn millieu afbreekbaar en lost vanzelf op wanneer de streamers nat worden en wordt daarom vaak gebruik bij outdoor-evenementen. Metallic streamers vergaan niet maar zijn wel makkelijk op te ruimen en worden daarom vaak gebruikt bij indoor-evenementen. 

  Het bereik van de eletrische streamer 40 cm is 12 meter

   

  Prijs: €7,50

   

 • Electric streamer cannon (80 cm)

  De elekrische streamer buizen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en in 2 vormen. Papieren streamers zijn millieu afbreekbaar en lost vanzelf op wanneer de streamers nat worden en wordt daarom vaak gebruik bij outdoor-evenementen. Metallic streamers vergaan niet maar zijn wel makkelijk op te ruimen en worden daarom vaak gebruikt bij indoor-evenementen. 

  Het bereik van de eletrische streamer 80 cm is 16 meter

   

  Prijs: €10,-

 • Confetti stadium kanon

  De confetti stadium kanon wordt gebruikt om confetti of streamers af te schieten op grote evenementen of festivals. Wil je graag weten of de confetti stadium kanon geschikt is voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op of klik hier voor een voorbeeld van het effect.

   

  Huurprijs: €135,-

 • Compressor

  De compressor is nodig om druk op te bouwen in de confetti stadium kanon.

   

  Huurprijs: €25,-

 • Streamers

  Streamers zijn verkrijgbaar in alle kleuren en in 2 vormen. Papieren streamers zijn millieu afbreekbaar en lossen vanzelf wanneer ze nat worden en worden daarom vaak gebruik bij outdoor-evenementen. Metallic streamers vergaan niet maar zijn wel makkelijk op te ruimen en worden daarom vaak gebruikt bij indoor-evenementen. 1 zak = 13 streamers

   

  Prijs: €2,50

 • Confettisnippers

  Confetti is verkrijgbaar in alle kleuren en in 2 vormen. Papieren confetti is millieu afbreekbaar en lost vanzelf op het nat wordt en wordt daarom vaak gebruik bij outdoor-evenementen. Metallic confetti vergaat niet maar is wel makkelijk op te ruimen en wordt daarom vaak gebruikt bij indoor-evenementen. 1 zak = 1kg confetti.

   

  Prijs: €10,-

   

 • Controller

  Controller voor het activeren van de confetti E-shot of CO2 jet. 4 kanalen met sleutelbeveiliging. Het is mogelijk om meerdere confetti E-shots of CO2 jets aan te sluiten op 1 kanaal.

   

  Huurprijs: €20,-