E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

01-06-2019 | Woodlands festival

Woodlands festival is een tradie in Bergen. Het evenement vind jaarlijks plaats bij de schaatsbaan, net buiten het dorp. De afgelopen 5 jaar is Bleeker-Events de hoofdaannemer voor de techniek en ook dit jaar ondersteunden wij hun met extra geluid, licht, dj set en special fx. 

Daarnaast mochten wij dit jaar de techno stage hosten onder de naam Atomik. Er stonden een aantal grote namen waaronder Bart Skills en Amotik. Qua techniek was het volgende aanwezig: 12 Showtec sunstrip, 4x Elation Proton stroboscoop, 8x ADJ movinghead, 6x Martin audio MLM line array speaker, 6x Martin audio WSX Subwoofer. 

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.