E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

DJ set huren

Complete Pioneer DJ set huren? Je huurt losse Pioneer DJ Gear al vanaf €50,-. U haalt de DJ set af in Alkmaar & Hilversum of u kunt ervoor kiezen dat wij de set komen brengen. Een enkele bezorging naar Amsterdam of Haarlem kost €40,-. 

 

Direct complete DJ set huren

Wil je direct een dj set huren bij R&D-Rents&Events, dan kun je het beste even mailen of bellen. De standaard set voor een profesionele dj is de Pioneer Nexus 2. Staat de set die u zoekt er niet tussen dan kunt u toch altijd nog contact met ons opnemen. 

Al onze dj sets bestaan uit 2 Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 CD spelers en 1 Pioneer DJM 900 Nexus 2 mengpaneel. Deze sets worden netjes in flighcase afgeleverd met kabels. 

DJ Gear van Pioneer huren

In de loop der jaren is Pioneer de clubstandaard dj set geworden voor alle bruiloften, evenementen en festivals. Dit komt doordat alle bekende DJ's waaronder Martin Garrix en David Guetta gebruik maken van de DJ Gear van Pioneer. Tegenwoordig vragen 90% van de DJ's om Pioneer apparatuur in hun rider. Wij verhuren de DJM 900 Nexus 2 en CDJ 2000 Nexus 2 als standaard DJ set. Alle DJ Gear kun je afhalen in Alkmaar, bezorgen Haarlem & Amsterdam mogelijk!

DJ Booth verhuur

Naast het huren van een DJ set is vaak ook een DJ booth nodig. Bij het huren van een DJ booth is het van belang dat het werkblad tussen 0,95 cm en 1 meter hoog is, zodat de DJ set op een hoogte van ongeveer een meter uitkomt. 

 

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.