E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

Event catering op locatie - cocktailbar, smoothie bar, gin&tonic, koffiebar, champagnetoren en foodtrucks.

Mobiele bar op jouw evenement

Op zoek naar een horeca cateraar voor uw evenement? Samen met onze cateringpartner die uitgebreide ervaring heeft met het organiseren van event catering maken wij samen voor iedere gelegenheid een totaalbeleving. In goed overleg kunnen wij het juiste pakket voor u samenstellen om uw evenement succesvol te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, opening, werkborrel, bedrijfsfeest of een festiviteit, wij kunnen voor elk soort evenement een mobiele bar op locatie leveren!

vink Cocktailbar op locatie

vink Smoothie bar op locatie

vink Gin&tonic bar op locatie

vink Bier/wijn/fris catering op locatie

vink Koffiebar op locatie

vink Champagnetoren op locatie

vink Foodtruck op locatie 

Door ons ruime assortiment aan mobiele bar concepten wordt het mogelijk om voor uw evenement de perfecte samenstelling te maken. Wij kunnen desgewenst speciale bars ontwikkelen in de stijl en wensen van de klant. Met ervaren professionals en de juiste benodigdheden kunnen wij tot in de puntjes uw evenement verzorgen.  
 
Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.