E-mail info@rents-events.nl Telefoon 06 51 34 67 90
Whatsapp

Microfoons en mengtafels

 • Shure SM58 microfoon

  De SM58 wordt ook wel de legendarische microfoon genoemd. Deze microfoon levert een heldere en warme zangweergave en is geschikt voor spraak- en zang. De microfoon kan worden aangesloten met een xlr kabel. 

   

  Huurprijs: €10,- excl. btw

 • Shure SM58 draadloze microfoon

  De draadloze versie van de Shure SM58. Deze microfoon levert een heldere en warme zangweergave en is geschikt voor spraak- en zang. De microfoon kan worden aangesloten met een jack of xlr kabel. Batterijen worden meegeleverd. 

   

  Huurprijs: €40,- excl. btw

 • Soundcraft epm-6 mengtafel

  6x input / 2x monitor input
  2x output

   

  Huurprijs: €20,- excl. btw

 • Innox microfoon statief

  Statief voor microfoon

   

  Huurprijs: €5,- excl. btw

Wij verhuren microfoons en mengtafels voor bruiloften, verjaardagen, presentaties, bedrijfsfeesten, professionele evenementen. Wij verhuren uitsluitend microfoons van het merk Shure. Wil je andere microfoons huren? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.