E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

Karaoke set huren

 • Karaoke set compleet

  Complete karaoke set bestaande uit:

  √ 2 Speakers op statieven

  √ 50'' full hd tv op een standaard 

  √ Tot 3 microfoons + mixer

  √ Computer met Karafun software 

  √ 50.000 Nummers & wordt dagelijks geupdate 

   

  Benodigheden:

  - Internet bedraad, via wifi of hotspot. Anders alleen toegang tot de top 1000 (offline)

  - tafeltje/meubel maximaal 1 meter hoog voor de console.

   

   

  Huurprijs complete set: €250,- excl. btw

   


  Huren
 • Verlichting toevoegen aan karaoke set

  Voeg 2 setjes led parren toe aan je karaoke set voor een ultieme karaoke ervaring.

   

  Huurprijs: €60,- excl. btw


  Huren
 • Rookmachine toevoegen aan karaoke set

  Voeg een rookmachine toe aan je karaoke set.

   

  Huurprijs: €30,- excl. btw


  Huren

Verhuur van karoake sets voor een avondje met je vrienden, famillie of collega's. R&D-Rents&Events beschikt over software met meer dan 30.000 nummers voor jong en oud! Elke maand wordt de software geupdate met de nieuwste hits. Afhalen in Alkmaar en Hilversum, bezorging vanaf €40,-  naar Amsterdam & Haarlem!

Professionele karaoke set huren

Voor het huren van een professionele karaoke set bent u bij ons aan het juiste adres. Je kunt direct een karaoke set huren door contact met ons op te nemen. Dit kan per mail of telefonisch. 

Wij verhuren karaoke sets compleet met beeld, geluid en 3 microfoons. Ook wordt er een laptop meegeleverd met Karafun software, een veelgebruikte software in karaoke sets! In Karafun zitten meer dan 30.000 nummers en wordt maandelijks ge-updated. Ook de klassieke hitjes staan er natuurlijk in! 

Karaoke set met geluid huren

Wil je een karoake set met geluid huren? Al onze karaoke sets worden compleet geleverd met speakers van Db Technologies. Bij de kleine set zitten 2 Db Technologies DVX D15, wat genoeg is voor 100 personen. Deze professionele speakerset zorgt voor een mooie heldere geluidsweergave op jullie karaoke feest!

Wil je een karaoke set met meer geluid huren, dan bevelen we je de grote set aan. Met deze set heb je genoeg geluid voor 250 personen. Wanneer je deze karaoke set bij ons wilt huren dan is het voor de hand liggend dat wij de set komen brengen en installeren. Daarmee ontnemen we u een hoop zorgen en gesjouw. 

Karaoke set met beeld huren

Wanneer je een karaoke set bij ons huurt wordt deze standaard geleverd met beeld. De televisie is 50 inch en dat is groot genoeg, zodat jullie de tekst duidelijk kunnen lezen van het scherm. Het scherm staat met een enkele base plaat op een truss paal, op ongeveer 2 meter hoogte. Er komen dus geen extra kosten bij het huren van de karoake set voor het beeld.  

Licht bij je karaoke set huren

Extra verlichting bij uw karaoke set huren is mogelijk. Wij verhuren een breed assortiment aan verlichting. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een rookmachine te huren, dit geeft een erg leuk effect tijdens de karaoke show!

Kom je er niet uit welke lichten je wilt huren bij je karaoke set? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen je vrijblijvend advies geven. 

 

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.