E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

Licht huren

Licht huren? Wij bieden verhuur van led verlichting, licht effecten en feest verlichting van verschillende merken. Onze lichten zijn geschikt voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en professionele evenementen en worden geleverd inclusief bekabeling. Wanneer je complete feestverlichting bij ons huurt kun je er zelf voor kiezen om de lichten af te halen of dat wij ze komen brengen en installeren. 

Direct licht huren?

Kun je hier niet het juiste licht vinden voor jouw feest of wil je andere lichten huren? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.