E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

Vlammenwerper huren

 • Stage flame

  De stage flame is ontworpen om vuur/vuurballen te maken. Dit gebeurd door propaan gas door de stageflame te sturen. Pyro of cerificaat is niet verplicht.

   

  Huurprijs: €90,- excl. btw


  Huren
 • Propaan gas 10.5 kg

  Propaangas voor de stage flame. 1 Fles is genoeg voor een hele dag. 

   

  Prijs: €40,- excl. btw


  Huren
 • Gasslang

  Glasslang voor propaangas fles naar stage flame. De standaard maat is 5 meter.

   

  Huurprijs: €10,- excl. btw


  Huren

Hieronder vind je ons aanbod aan vlammenwerper verhuur. Wij verhuren vlammenwerpers van het merk TCM. Voor het gebruik van stages flames heb je geen pyro certificaat of vergunning nodig, want er is geen waakvlam. Het is wel raadzaam om iemand met ervaring de show aan te laten sturen. Er zitten ook veiligheidsregels verbonden aan het gebruik van vuur. 

Direct stage flame vlammenwerpers huren?

Het is bij ons mogelijk om direct stage flame vlammenwerpers te huren. Neem contact met ons op voor een reservering. Het is mogelijk om de stage flames af te halen in Alkmaar & Hilversum. Bezorging Amsterdam & Haarlem vanaf €40,-.

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.