E-mail info@rents-events.nl Telefoon 06 51 34 67 90
Whatsapp

Confetti kopen | Confetti kanon kopen in Alkmaar, Amsterdam & Hilversum

Verkoop

Confetti kopen van Magic Fx & The Confetti Maker

Wij verkopen confetti van Magic Fx & The Confetti Maker. Deze merken staan al jaren voor de beste kwaliteit en dat hebben wij de afgelopen jaren zelf meegemaakt. Tot nu toe waren alle klanten zeer te spreken over de confetti op het evenement en onze hulp bij het kopen van de juiste confetti. U kunt bij ons kiezen voor metallic en papieren confetti.

Confetti kopen in metallic 

Metallic confetti kopen? Denk van tevoren goed na over de vorm van de confetti die jij wilt kopen. Dit heeft alles te maken met het opruimen/oplossen van de confetti. Metallic confetti is verkrijgbaar in alle kleuren en ziet er leuk uit. Echter het grote nadeel van metallic is dat het deze niet oplost in de natuur. Na het afschieten ben je verplicht alle snippers op te ruimen. Meestal wordt voor indoor gebruik alleen metallic confetti gekocht.

Confetti kopen van papier

Wil je papieren confetti kopen voor je evenement, dan hoef je geen rekening te houden of je het binnen of buiten gebruikt. De papieren confetti lost op zodra het in aanraking komt met water, dus is perfect geschikt voor outdoor gebruik. Let alleen wel op wanneer je papieren confetti op een mooie vloer schiet. Wanneer deze confetti nat wordt kan het lelijke verkleuringen achter laten in de vloer. Papieren confetti wordt het meest gekocht door festivals en buiten evenementen.

Confetti kanon kopen voor binnen en buiten gebruik

Confetti kanon kopen? Al onze confetti kannonnen zijn leverbaar met metallic en papieren confetti. U kunt hierin kiezen uit een handheld confetti kanon of een elektrisch confetti kanon. Voor de handeld kanons hoeft men geen powershot confetti shooter of confetti gun te huren. Deze kunnen handmatig worden afgeschoten. Wanneer u een elektrisch confetti kanon koopt heeft u wel een lanceersysteem nodig. 

Confetti snippers kopen

Losse confetti snippers kopen? Wij verkopen lose bulg bags confetti van 1 kilo. Deze zakken worden gebruikt voor het vullen van een stadium confetti kanon. De confetti stadium kanon wordt ingezet op evenementen vanaf 1000 personen. Deze heeft een bereik van 20 tot 50 meter, afhankelijk of je gebruik maakt van streamers of confetti.

Confetti streamers

Confetti streamers zijn lange slierten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en papiersoorten. Streamers kunnen op grote evenementen worden afgeschoten met de confetti stadium kanon. Op kleine evenementen kan men kiezen tussen een handheld shooter, confetti gun of powershot confetti shooter. 

 

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.