E-mail info@rents-events.nl Telefoon +316 57552556
Whatsapp

Luxe sloep huren

Wil je een luxe sloep huren in de regio Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een speciale aangelegenheid of gewoon een dagje uit op het water. Wij verhuren de sloep voor groepen tot 13 personen inclusief schipper. Je hebt de vrije keuze voor een arrangement met onbeperkt bier, wijn & fris of om zelf drank mee te nemen.

Sloep huren met een sjieke uitstraling en extra's

Bij ons huur je de mooiste sloep van Alkmaar & omstreken. De sloep is voorzien van een bluetooth speaker waarmee je zelf je telefoon kunt koppelen om je eigen muziek af te spelen. Kies je eigen drank en/of eetarrangement of neem zelf hapjes en drankjes mee. Het belangrijkste, de schipper op de boot. Elke schipper kan sturen maar uiteindelijk bepaald deze de sfeer op de boot als gastheer en gids. De schipper kent het vaargebied als geen ander en zal met jullie een leuke route varen, afhankelijk van de gekozen vaartijd. Bepaal zelf of jullie willen opstappen in Akersloot of aan de Bierkade in Alkmaar.

Prijzen luxe sloep huren & arrangementen

De huurprijs voor de sloep inclusief schipper is op aanvraag.

Drankarrangement

• Onbeperkt bier, wijn of fris voor €10,- p.p. per uur.

• Overige (sterke) drank op aanvraag of zelf mee te nemen

 

Eetarrangement

Op aanvraag.

 

 

Voor vragen of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar via info@rents-events.nl

Robbie de Ruiter M. +31 6-57 55 25 56

Dylan Langenberg M. +31 6-51 34 67 90

 

Wij hebben locaties in Alkmaar en Hilversum

Rents-Events, uw partner voor licht, geluid en special fx

Rents-Events is uw partner voor het huren van licht, geluid, dj set of special fx. Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, wij weten het evenement in de puntjes te verzorgen!

Uw evenement in zijn geheel uit handen geven? Wij kunnen de gehele productie voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur af te halen bij onze vestigingen in Alkmaar en Hilversum. Een bezorging naar Amsterdam is mogelijk vanaf €30,- excl. btw.

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 09:00 tot 21:00.